els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

dimecres, 5 de novembre del 2008

a la cantina de l'estació!


.
Dilluns 17 desprès de fer un passeig i fotos a l’estació de La Garriga, vaig entrar al cantina/taquilla per prendre un tallat. Dues senyores molt ben arreglades varem comprar bitllets a la taquilla i com que els sobrava temps a l’espera del tren es varen acostar a la tele rere meu, donaven informació del llibre i replicaven les declaracions de Sofia... s’hi van quedar enganxades (vaig pensar dues més que s’afegeixen el morbo creat per a vendre un 'conyàs' de llibre)

Mentes repesava el diari (elles enraonaven fluixet) les vaig mirar i sense pensar-m’hi gens ni mica vaig aixecar el polze en senyal de victòria, elles totes contentes i somrients van dir-me unes paraules en anglès que no vaig entendre, aixecant el polze novament els hi vaig contestar yes, yes! Portaven unes ovalades plaques blanques a la solapa i una inscripció en negre que deia Obama i una descripció que no recordo.

Amor de pàtria, lluny de la pàtria. No vegis com deuen estar avui! Deuen portar un vestit de victòria i com elles molts més són els que han votat i celebrat l’alternança o el canvi. Que no li passi res aquet jove que tot augura potser el president. Serà President. Des de aquí li desitjo tota la sort del món.

Disculpeu-me l’atreviment de parlar-vos en clau de política quant per tot n’està ple, n'estem invadits, si no hagués segut per l’anècdota viscuda a la cantina de l’estació, mai hagués parlat de política i de la promoció d’un 'conyàs' de llibre.

rofrofjosep és jrrof

2 comentaris:

Ramon Daví ha dit...

Josep, en justa correspondència a la visita del meu blog, he donatuna ullada al teu, millor dit als teus... Renoi quina feina t'has bucat. Jo de moment he començat amb el "debat a bat" i be, en fi, em sembla que també ja m'he engatxat a la blocmania !!!...

the silver blue sea ha dit...

Hola, Josep

Gràcies per venir a passejar pel meu blog. Considera'l ca teva si t'avelleix de tornar-hi qualque dia. Jo, si m'ho permets, faré el mateix a ca teva. Felicitats per la teva tasca, m'ha agradat molt. Un petó i bon vespre!