els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

dilluns, 13 de juliol del 2015

fotos i pintures







Fotos: Jordi Rodoreda Rosàs. 
Pintures: Núria Dalmau  Ballús.

Corria per el FB, aquestes fotos pintades d’en Jordi, el que no sabia és que la Núria les havia pintat, a l’estudi de la Mar Garriga. 
La meva sorpresa va ser el descobrir que estaven exposades a la Sala *Dameson a la Garriga. Vaig conèixer l’autora de les pintures, amb va comentar que en Jordi li havien agradat molt, i que per ell era un goig veure-les exposades. 
Per ell i per mi. 
Jo les havia fet corre el FB citant sempre els autors. Avui les he volgut plantar el blog, així doncs plantades estan. Felicitats ambdós.

1 comentari:

laura lorente ha dit...

Quina sorpresa tan gran!!, sóc alumna recient de la Mar Garriga, i conec un poc a la Núria Dalmau, doncs és veïna meva, i aquests quadros els vaig veure a la exposició.

M'ha agradat també que anunciessis el recital poètic del 23 d'octubre ala Garriga, del Club dels poetes vius, perquè jo sóc una membre d'aquest club i el 23, també vaig recitar.

Estic molt contenta de tenir a la Mar Garriga com a professora. He arribat aquest blog,perquè ella mateixa m¡ha dit que mirés quadros del JORDI RODOREDA ROSAS, m'agrades els cels que pinta... Gràcies per aquest blog, que jo també tinc un!!!