els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

diumenge, 26 de maig del 2013

Fornells-Pla i Conxa Sisquella

26/5/2013 - Cultura 
Nova exposició dedicada a Fornells-Pla i Conxa Sisquella
La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella presenta una nova exposició dedicada als dos artistes fundadors: "Epíleg o renovació" és el títol de la mostra dedicada a la darrera etapa creativa dels dos artistes, els anys noranta.
La mostra s'inaugurarà el diumenge 26 a les 12 h i es podrà veure fins el 16 de juny, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 11 a 13h. També es poden concertar visites.
La selecció de pintures que presentem correspon a l'etapa de maduresa d'ambdós autors, la de la dècada de 1990. Conxa Sisquella morirà el 1996 i Francesc Fornells-Pla el 1999. Són anys de reconeixement als seus respectius treballs: el 1991 es publica un estudi monogràfic de l'obra de Conxa Sisquella a càrrec de Glòria Bosch en castellà i en anglès. El 1992 són convidats a viatjar i presentar una exposició conjunta al museu Ginza de Tòquio.
Més informació:
www.fornellsplaiconxasisquella.org / Tel. 688891463 / 678630120























fins aquí de Fornells-Pla






 
fins aquí de Conxa Sisquella

vistes el pati i el portal d'entrada, on hi ha la rampa esmentada.
 les eines

Vull agrair a la direcció de La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella per l’adaptació d’una rampa per poder accedir a la sala d'exposicions. M’hi he sentit bé, he gaudit de poder-la visitar, al hora, fotografiar tota l’obre exposada, fins i tot una foto meva per gentilesa de Jaime Moroldo (gracies) per deixar-hi testimoni, de que en Josep ha estat aquí. Uns moments m’ha envaït una sensació estranya, pensant amb els autors, igual ens veuen allà on son, ves a saber si inclús estant contents, de veure part de la seva obra exposada. 


Menció especial a l’escultura que falta al pati, sembla que les arestes de ferro (per seguretat) no encaixen amb l’emplaçament “al centre de la plaça rodona a la qual s’havia destinat”. En el fons m’he alegrat, on està mes ben ubicada és al pati d’on se l’han emportada!  Josep