els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

divendres, 16 de juny de 2017

fes un gest per l’ELA!


FUNDACIO MIQUEL VALLS
El dia 21 de juny de 2017 puja una fotografia a les xarxes fent un Gest per l'ELA!
Comunicació  Hoy 16/06/17 a las 9:24
fes un gest per l’ELA!
En motiu del Dia Mundial de l'ELA, i per donar suport a la campanya de la Fundació Miquel Valls que lluita per aquesta malaltia, t'animem a que el proper dimecres 21 de juny pujis una fotografia a les teves xarxes socials Fent un Gest per l'ELA amb l'etiqueta #fesungestperlela.
 


Penjant aquestes fotografies estarás donant a conèixer l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, i a la vegada, donant suport als afectats, a les seves famílies i als projecte que desenvolupa la Fundació Miquel Valls per millorar la seva qualitat de vida.

Altres etiquetes que també podeu posar juntament amb la vostra fotografia fent el gest són: #fesungestperlela2017 #ela #fundaciomiquelvalls #diamundialela

Igual que l’any passat, hem demanat a tots els ajuntaments de Catalunya que il·luminin de verd la façana d’un edifici del municipi per així poder arribar a molta més gent. I com a novetat moltes de les colles castelleres del territori també pujaran fotografies de pilars on l’anxaneta estarà fent el Gest per l'ELA

Estigueu atents als vostres pobles i ciutats!!

L'any passat va ser tot un èxit, pots veure el vídeo i les fotos aquí! Tens tota la informació de la campanya a la nostra pàgina web.

Participa pujant una foto fent el Gest! Amb els vostres Gestos farem possible l’impossible!

           
Fes un gest per l’ELA
   
Participa 

pujant 

una foto fent 

el Gest! 

Amb els vostres 

Gestos farem 

possible 

l’impossible!