els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

divendres, 27 de novembre del 2015

mail entre elàtics


fotos per jrrof, els voltans de casa meva
mail entre elàtics (ELA)

Hola el meu estat de salut està millor, la nit passada, sols una vegada he petit, del toll aturat de mucositat, la resta he dormit amb mascareta i sense com un liró.

El meu poble de naixement axis com el quatre fills va ser a un poble veí de la Garriga, Llerona un poble rural i pagès, de fet el pare era pagès. t’ho conto doncs la nostre casa no hi avina tanques, si un galliner, mai ens havien robat.

Ara compte, del traster varen robar-me la bicicleta dels any 80/90, li tenia molt apreciï, doncs va ser comprada amb molt esforç i la guardava com record.

Ara des de la llunyania em pregunto com ens ho fèiem... la meva dona i jo per pujar quatre fills, nois dos del 69 i 70, noies dos del 73 bessones, un hort per cuidar (el pare ens va deixar el 75) moltes hores a la feina, dissabtes inclosos i algun que altre diumenge, a mes de les sortides amb el CCG tots els matins de diumenge. La bici era la meva bàrbula d’escapament.

 
Els nets la neta gran 15 i el petit sis. Tots a la Garriga menys un.

Gracies per recordaren el nom de la mestressa del supermercat, se m’havia ben oblidat.

Ahir varen donar-me l’alta, no cal treure els cargols i el ferro, doncs si no amb moleta, ja i està be. Si m’aguanto de peu, i poc, però el suficient per mantenir la autonomia, camino amb un balco o taka taka. Tothom diu que hauria de caminar més per casa, la veritat es que tinc por de caure.
 
Ara experimento amb càmeres de rodet, en tinc varies. Avui he recollit les fotos revelades ¡¡¡GUAPAS!!! però no m’han donat el disc, jo tampoc l’havia demanat. Intentaré escanejar-les per tu.

Avui he sortit tard mes de les dotze, dons avui tocava fisioterapeuta, ell i jo som u, fa molts anys que be a casa, els divendres estirament braços i cames. Crec que ell li dec la sort de caminar, també m’atenc el dimecres la respiració, aquesta es la que amb dona més problemes.

Em pregunto ¿podria penjar aquest mail en un post el bloc i només tu i jo sabríem qui son els protagonistes? amb sedueix la idea, i tu crec que també. Obviaré els noms reals menys el meu.

Abraçades
Josep


1 comentari:

Antònia ha dit...

Hola, fà uns dies que no he escrit, doncs he estat molt cansada, avui vaig més bé. Ara t'escric des-de l'ipad que és per mi un joguet , doncs no és només per jugar sinó que ara és el meu petit ordenador, doncs jo ara ja fá mesos que amb la ELA no estic gens cómoda a la cadira de l'ordenador ni a taula, el cos s'em doblega i no tinc la força per tenir l'esquena recta, y a la butaca estic molt còmoda. Si....la teva dona i tú ja eu fet molta feina amb cuatre fills, però cuan un és jove el cos ho aguanta tot. Aquest dilluns a TV3 va sortir Llerona, amb les mongetes del ganxet jo mirava si et veia voltant per allà. Però tù vas poder conduir fins a Covadonga? I per caminar la cadira manual? Avui he anat a la perruqueria, al costat de casa doncs demà tinc visita a l'hospital i m'han tallat el cabell ben curt, més pràctic. Ah les fotos de la tardor molt maques Josep. Abraçades. Antònia.