els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

diumenge, 31 de març del 2013

belles amistats

Jordi i Julià
Jordi i Josep el dos amb cadira
Jordi Julià
Josep i Julià
Jordi, Josep i Julià tres JJJ ( en un lleig entorn )
Josep i Julià 
allunyades les tres JJJ
entre els tres ‘dos-cents-deu anys’ i moltes pedalejades


Una manera guapa d’acabar el més: El retràs de l’hora, no ha impedit de sortir a passejar, a les deu ja emprenia el vol, he pensat que carai! Avui una xocolata amb porres se’m posaria bé, pensat i fet, renoi que n’és de bona i calenta...Recullo El Periódico i enfilo cap El Patronat, per fer-hi un cafè i de pas saludar els avis amics a la taula de joc (juguen els diumenges a la Manilla, volia fotografiar cartes i mans) m’he quedat amb un pam de nas, doncs no hi eren. Avui no toca. Enfilo la Ronda del Carril, saludo el Dr. el meu metge del cap, acalorat, cremant calories, venia de lluny. El deixo i trobo un altre Dr. del Cap, ells no s’havien vist, després de saludar-lo penso ja és casualitat.

Continuo el passeig, ja tornava cap a casa i m’atrapa per el carril bici un ciclista, si que es en Rof? Hola Julià! Anem amb el Jordi i t’ha vist i jo he fet quatre pedalades per atrapar-t’hi, ara ve en Jordi, en un tres i no res ha sigut allà, quina alegria ens hem endut els tres, tots ex ciclistes del CCG, ara en Jordi fa anar una cadira adaptada per poder pedalar amb les mans, doncs un greu accident el va apartar del plaer d’anar amb bicicleta, no us ho perdeu ens portem mesos. Que bonic l’amistat de tants anys pedalant junts? En Jordi sempre hi ha un bon amic que l’acompanya. Ens em fet fotos. Els hi he demanat permís per penjar-ho el blog, he rebut un si amb alegria. Els dos no soc amics d’Internet.

Content he continuat el camí cap a casa, enfredorat, amb la veu cascada de la conversa, però em unes pessigolles d’alegria per la trobada. Son fets de VIDA! Que la vida ens regala i ha vull ho ha fet, gracies VIDA! Demà abril s’acosten els setantes d’en Josep!