els 8 néts

"Viure és envellir" ¡Força! Endavant sempre!

dilluns, 5 d’abril del 2010

Setcases

Canon EOS 400D 02/04/10 per jrrof







2 / abril / 2010

La MacLaren a dalt de la Papiona fem camí a la Vall de Camprodon fet l’estada a Setcases, he dinat al restaurant, he fet el camí de font, he pujat a l’apartament, he fet fotos, a l’endemà després de passar una llarga nit, insomni, calor, fred, tremolors, estava desenfundat, com una cera fosa, encara que haig de reconèixer que m’ho he passat bé, el meu feble cos no suporta tant de trasbals, arropat en tot moment sota el paraigua familiar, havem m’ho passat d’allò mes be, no crec que pugui repetir-ho, anem disminuint forces i els espais son llargs de coincidències a Setcases, del meu estat de salut, allà és un m’adono que vaig deixant coses, per referent el camí de la font, un dia vaig deixar anar-hi caminant, un altre amb la cadira manual m’hi varen dur empenyent, ahir la electrònica m’hi va portar, gracies a tots per donarem aquet petit plaer irrepetible.

Per els esforços que amb deixen baldat, per la malaltia que no vol sotracs, penso que ahir he posat fi per gaudir una altre vegada de Setcases, ho tinc clar, us ho volia dir.

Josep el marit, el pare, l’avi i el sogra.

Apunts: Per complicar-me l’estada, he viatjat sense raspall de dents. Una vegada a casa he dormit i descansat 16 hores seguides, amb formigueig per tot el cos, badalls a tot drap i algun que altre espasme muscular i molt de cansament. Però content per haver visitat de nou la meva estimada Setcases.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies a la teva companyia i al teu "gran esforç", aquest dies hem disfrutat de Setcases d'una manera molt especial.

io

zel ha dit...

Qui parla de fotos? Però si les teves són preecioses!!!! Caram, Josep, quina valentia... Petona, amic, vaig a visitar les altres cases que tens al feisbuc!!!